VELKOMMEN I STUEN

En af mine fornemmeste opgaver som grafisk designer, illustrator og idemager er at formidle alle slags budskaber, alle slags produkter og alle slags services, så de bliver forstået bedst muligt af modtageren.

Med mere end 20 år på erfaringskontoen kender jeg den grafiske proces fra ide til slutprodukt – det være sig trykt som digitalt – som min egen bukselomme samtidig med, at jeg holder mig opdateret via diverse kurser og workshops. Udover erfaring, stadig udvikling og håndværksmæssig kunnen har jeg også et bredt og solidt netværk af samarbejdspartnere, jeg til enhver tid kan trække på til de forskellige opgaver. Det betyder, at jeg stort set altid kan rådgive og udføre opgaven for dig på bedst mulig vis. Sidst, men bestemt ikke mindst elsker jeg grafisk design, at tegne og at finde på! Jeg sætter en stor ære i at løse de opgaver, jeg bliver stillet bedst muligt – og jeg bilder mig ind, at netop passionen er en af de detaljer, der skinner igennem og lige giver slutresultatet den ekstra, udefinerbare høje kvalitet.

Jeg har ved siden af reklamestuen også et lille plakatfirma, der hedder ORIGINAL LINES. Her skaber jeg hovedsagligt fødselsplakaten NYFØDT 1:1, der er designet med en illustration af egen baby, skaleret op i vurderet fødselslængde og påført fødselsdata. Du kan læse mere om ORIGINAL LINES her.

Kærlig hilsen Maria

Maria Gimm Feltendal

Maria Gimm Feltendal

Tegner, grafiker og indehaver

Maria er – udover at eje og drive biksen – den kreative kilde i Reklamestuen. Det er hende, der designer smukke grafiske identiteter, logoer, brochurer og andre visuelle lækkerier. Hun er fyldt med gode (og til tider også ret skæve) ideer, og er eminent til (både digitalt og analogt) at tegne iøjnefaldende illustrationer, der kan lidt af hvert . Derudover laver hun også små oplysende videoer af still-fotos og enkel grafik, der er geniale til de sociale medier. Har du brug for sparring eller bare brug for at få vendt en ide, er du altid velkommen til at sende hende en mail eller gi’ hende et ring.

Mie Gimm Pedersen

Mie Gimm Pedersen

Webmaster

Mie har de seneste mange år været ansvarlig for opbygning, vedligehold og optimering af REKLAMESTUENS hjemmeside. Hun er rigtig god til det – og det får hun nu også snart papir på. I sommer 2023 kan hun skrive fuldblods multimediedesigner med UX/UI speciale fra Erhvervsakademi Aarhus på cv’et. Mie er Marias yngste datter, mor til to piger og samlevende med pigernes far, Jacob – med c

Pernille Jensen

Pernille Jensen

SoMe assistent

Pernille er oprindelig dedikeret sygeplejerske, men i 2018 satte en hoftedysplasidiagnose en brat stopper for den karriere. Nu har hun sadlet om til SoMe branchen og vi er så glade for, at det var her hos os, hun fandt sit nye kald. Pernille er ikke i blodsbeslægtet familie med Maria, men hun er i den grad blevet en af hendes piger.

Lene Bach Kristensen

Lene Bach Kristensen

Administrationschef

Lene er det administrative anker, der sørger for, at alt papirarbejdet er i orden.
Hun besidder et fantastisk overblik og er med hendes super effektive strukturerede højre hjernehalvdel en værdifuld modvægt til tegnerens kreative, krøllede venstre del. Derudover er Lene også Marias lillesøster, mor til to halvvoksne børn og efterhånden en halvægte molbo, selvom hun kun har boet der i 20 år.
Obi og Molly

Obi og Molly

Kontorhunde

Du kan ikke sige Obi uden at sige Molly. I hvert tilfælde ikke tirsdag, onsdag og torsdag. Obi er grafikerens hund og Molly er grafikerens venindes hund, en græsk gadehund, som veninden adopterede sidste år. Det der i starten var en pasningsordning af en hund, der ikke kunne være alene hjemme er nu en ren fornøjelsesordning, og hverken os eller Obi vil nu undvære Molly.